+46 (0)248 - 133 55 order@optileks.se

Utrustning

Optileks har en avancerad inslipningsverkstad som kan göra det mesta, både svåra jobb och snabba jobb.

För att hålla oss på topp och ständigt utvecklas så arbetar vi med den senaste utrustningen från de ledande leverantörerna i världen. Dessa är bland annat WECO, NIDEK, Visionix och MEI System.
Vi utför även inslipningar, lödningar och andra reparationer efter önskemål.

Vill ni utveckla er företag, arbeta med några av de senaste verktygen och maskiner inom branschen? Då kan vi erbjuda er detta, vi säljer maskiner från WECO och Visionix. Kontakta oss så kan vi diskutera vad vi har att erbjuda som kan passa just ert företag.

 

Weco Optik GmbH

Innovation är en tradition på Weco sedan 1914. Ett pionjärmärke i optiska edgingsystem. Weco var först med att utveckla nya funktioner i utformningen optiska edgingsystem. Som en del av Luneau Technology Group sedan 2010, har Weco haft fördelar från gruppens innovativ teknik som, i kombination med Weco industriella kunnighet, resulterades i att varumärket återupplivades.

“Vårt mål är att erbjuda produkter med innovativa funktioner och perfekt produktlösningar för workshopen för optiker.
Våra produkter med innovativa funktioner hjälper först i vardagen och främjar social välfärd. Även resultatet av våra produkter ger tillfredsställelse och bidrar till att förbättra synen.”

Nidek Co., LTD.
Nidek är verksamt över hela världen inom tre affärsområden: Medicinsk, optometri & Efterbehandling och Coating. Sedan 1996 har Nidek expanderat sin verksamhet område från “Eye” till “Eye & Health Care”. Under de senaste åren har vi fokuserat särskilt på utvecklingen av produkter för tidig upptäckt av sjukdomar, förbättra välbefinnande och livskvalitet. Under 2001 har vi börjat utveckla Visual Prosthesis. Det har varit vår dröm sedan grundandet av Nidek, som kan ha verkade omöjligt för 40 år sedan. Idag, med tekniska framsteg och utvecklarnas engagemang, har detta projekt gjort anmärkningsvärda framsteg och är under flera korttids kliniska prövningar. Vi kommer att fortsätta att arbeta med ytterligare förbättringar mot mer praktiska tillämpningar.
MEI

MEI filosofin är att föra avancerade processer i den optiska industrin genom innovativa lösningar som gör att tillverkningslabb, samt glas och bågtillverkare, får en ökad flexibilitet och förbättrade produktionshastigheter genom att förenkla sina processer och minska produktionskostnaderna.