+46 (0)248 - 133 55 order@optileks.se

Kundtjänst – Glasögonbågar – Trainee

Optileks ett glasögonföretag i hjärtat av Dalarna med försäljning av glas och bågar till optiker över hela norden. En del av koncernen Shamir Optical ltd. Här produceras allt ifrån enkla plastglas till världsledande friformslipade sportglas. Vi distribuerar optiska-, sport- och skyddsbågar till optiker av märkena Norr, Vanni, Helix, Tiger of Sweden, Blåkläder, Nano.

På enheten i Rättvik jobbar 30 medarbetare med allt ifrån produktion till kundtjänst och ledning. I Norge 5 och i Danmark 1st.

Nu söker företaget personal till kundtjänst för glasögonbågar och svarsservice. I kundtjänst rollen jobbar man i stora drag med orderläggning, produktrådgivning, plocka order, skicka order mm. Samtal förekommer på svenska, norska, danska, engelska och finska men vi tror det räcker om man behärskar svenska och engelska.

I svarsservice tar man emot inkommande samtal och kopplar till rätt person alternativt löser kundens frågeställning.

Det tar ca 1,5-2år innan man är redo att jobba helt självständigt på ett av våra områden, i det är fallet glasögonbågar. Det är mycket att lära i allt från bransch språk, sortiment, rutiner, system till produkt och material kunskap.

Egenskaper:

· Positiv attityd

· Utåtriktad personlighet, bra på att skapa relation med kund

· Målorienterad och självgående

· Strukturerad och fokuserad

· Kommunikativ

Tjänsten är till en början en trainee tjänst. Det tar ca 1,5-2år innan man är redo att jobba helt självständigt på ett av våra områden. Det är mycket att lära i allt från bransch språk, sortiment, rutiner, system till produkt och material kunskap, där varje order är en uniklösning.

Efter inledande introduktionsutbildning på varje produktionsavdelning, för att se och lära känna vad vi gör, kommer du att börja jobba med moment inom ditt kundservice området som succesivt byggs på tills du är en fullvärdig medlem av kundservice teamet.

Du kan så klart ha erfarenhet från att jobba med glasögonbågar vilket ger dig ett försprång i etableringen och kortar trainee processen.

 

Mejla din ansökan till jobb@optileks.se, ange referens Kundtjänst Trainee i din ansökan

Kvalifikationer

 

Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning