+46 (0)248 - 133 55 order@optileks.se

Försäljningschef

Optileks AB har avtal med flera stora optikkedjor i Norden och tillsammans med ledningsgruppen ansvarar du för att driva, leda och utveckla försäljningsorganisationen i Sverige och Norden. Du kommer ha personalansvar för två säljare i Sverige och full kommersiellt ansvar för den svenska marknaden. I ditt uppdrag ingår även att bedriva uppsökande och rådgivande försäljning till optikerkedjor och övriga identifierade nyckelkunder. Optileks är en platt och prestigelös organisation med unik produktportfölj, lång historik och nationell produktion. Som Försäljningschef Sverige är du en operativ ledare med försäljning- och resultatansvar och med möjlighet att kunna växa ditt team. Du ingår i Optileks ledningsgrupp och rapporterar till bolagets VD.

Klicka på här för mer information

Resande säljare – Glasögonbågar och Glas

Vi söker dig som vill och kan ta ansvar för din arbetsroll fullt ut. Du skall trivas med att resa, samt att arbeta mot uppsatta mål, både externt och internt. Du skall brinna för de produkter du representerar, din personlighet skall vara driven och engagerad. Du får gärna ha arbetat med försäljning innan, där du visat goda resultat. Du skall ha service i blodet och tycka om mode, färg och form.

Klicka här för mer information

Produktionsmedarbetare / Glasfärgare – Trainee

Du kommer jobba i vår produktion med infärgning av glasögonglas. Färgning av glasögonglas är ett hantverk samtidigt som det är en del av en industriell tillverkning. En kombination av två världar. Hantverk på så sätt att det kräver en känsla för att genom kombinera olika färger skapa de färg som efterfrågas på glaset. Industriell på så att det är ett delmoment i att skapa det färdiga glaset i ett konstant flöde med nya jobb.

Klicka här för mer information

Kundtjänst – Glasögonbågar – Trainee

Nu söker företaget personal till kundtjänst för glasögonbågar och svarsservice. I kundtjänst rollen jobbar man i stora drag med orderläggning, produktrådgivning, plocka order, skicka order mm. Samtal förekommer på svenska, norska, danska, engelska och finska men vi tror det räcker om man behärskar svenska och engelska.

Klicka här för mer information