+46 (0)248 - 133 55 order@optileks.se

Klinisk produktspecialist

Optileks fortsätter sin tillväxtresa och söker en Klinisk produktspecialist – en roll som kräver en initiativrik person med brinnande intresse för att ta Optileks och utveckling av optik framåt. Vi söker dig som inte är rädd för att tänka annorlunda, som tycker om utmaningar och drivs av att jobba på ett innovativt företag som aldrig står still. Tillsammans arbetar vi, från vårt kontor i Rättvik, med att säkra marknaden för glas, specialglas, sportglas, skyddsglasögon och bågar för framtiden.

Tjänsten

Som Klinisk produktspecialist på Optileks kommer du att guida och coacha optiker och andra intressenter med kunskap om hur våra produkter kan göra vardagen bättre för deras kunder. Du håller utbildningar och kommunicerar med såväl interna kontaktytor, produktion, säljare och kundtjänst, som med optiker och branschfolk. Du inhämtar och sammanställer information och förmedlar därefter denna vidare genom utbildningar och workshops. Med energi, driv och ambition jobbar vi tillsammans för att förmedla de produkter som redan finns i vår stora produktportfölj, samt följa marknadstrender för att möta morgondagens efterfrågan. Produktutveckling och kvalitetssäkring, som är en del av tjänsten, bidrar till att vårt erbjudande är ständigt aktuellt. Tjänsten är heltid, tillsvidare och med placeringsort Rättvik. Resor ingår som en naturlig del av arbetet.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har utbildning inom fältet optik och stort intresse för området. Du har god förmåga att förmedla information om optik i tal och skrift. Att ha erfarenhet av utveckling är meriterande, men inte nödvändigt. Det viktigaste är att du är öppen och kreativ och trivs med att med att arbeta i en värld i ständig förändring. God datorvana och att bra presentationsteknik underlättar vardagen som Klinisk produktspecialist hos oss.

Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen tror vi att du är en problemlösare med stort kundfokus. Du är initiativrik och van att planera och organisera din tid och dina uppgifter. I arbetet är du flexibel och prestigelös och tycker om att se och fånga möjligheter. Du kan hålla inspirerande och engagerande presentationer och är tekniskt intresserad. Att ta kundsamtal och tala med optiker på ett tekniskt vis samt hitta lösningar är en självklarhet.

Låter detta som något för dig? Vill du vara med på Optileks fortsatta resa?

Välkommen med din ansökan!

I den här rekryteringen samarbetar Optileks AB med Lundin & Boström. Vill du veta mer om tjänsten, kontakta gärna Ida Ryentorp, tel. 070-360 71 90, ida.ryentorp@lundinbostrom.se. 

Vi tar endast emot ansökan via vår hemsida www.lundinbostrom.se.

Ansök så snart som möjligt, men senast 2021-04-11 då vi är nyfikna på dig! Ansökningar kommer behandlas löpande.