+46 (0)248 - 133 55 order@optileks.se

Skyddsglas

Från och med den första september 2015 så gäller vår nya katalog med allt som behövs för skydd oavsett skyddsklass.
Vi står för kompletta CE märkta skyddsbågar i skyddsklass F och S, gjorda här i Rättvik.

I och med denna nya katalog så har vi uppdaterat våra priser samt utbud med lite bågar från Bollé Safety så se till att kolla in vår nya katalog!

Ni hittar katalogen via vår katalogavdelningen.

OnGuard S0095

3M Maxim

Bollé B808

3M BX Readers

När man pratar om skyddsglas så menar man såklart glasögon som skyddar ögonen under hårda omständigheter, och då behövs det ett glas som klarar av det.

Trivex och Polykarbonat är de material som rekommenderas att användas i hårda miljöer som t.ex. på byggarbetsplatser och industrier, dessa material har hög slagtålighet som gör att de klarar av att stå emot de mesta påfrestningar.

De har ett högt abbetal vilket innebär att det är låg färgspridning, vilket ger ett klart och skarpt seende. Trivex har väldigt låg densitet och därför är det väldigt lätt och orsakar inte besvär på grund av sin tyngd som kanske andra material skulle göra.

OnGuard S0220 (se vänster) är en av våra storsäljare när det kommer till skyddsbågar. Den sitter tätt emot huvudet och man kan även beställa ett dammskydd till denna båge som förhindrar att du får damm i ögonen när du arbetar.

För alla våra bågar så rekommenderar vi trivex då det är ett slagtåligt material som är anpassat för hårda miljöer, men vi erbjuder också olika lösningar i plast, polykarbonat och mineral. För att se mer exakt vad vi erbjuder för skyddsglas så hänvisar vi er till vår katalog eller till vår kundtjänst.