+46 (0)248 - 133 55 order@optileks.se

Progressiva

Optileks har ett stort utbud av progressiva designer, allt från den enklaste lösningen till mer avancerade som är anpassade efter bäraren.

Vi har progressiva för inomhus och kontorsmiljöer, för utomhusbruk, som är anpassad för alla avstånd, för terminalarbete och många fler. Vi har det mesta, letar ni efter något specifikt så kan ni alltid kontakta kundtjänst för mer information om våra progressiva designer, och hitta något som passar er.

Nedan kan ni läsa lite om några av våra designer, Easy FF, TruAdapt Select och TruAdapt EGO. Där Easy FF är en av de enklare designerna och TruAdapt EGO är en av de bästa. Mer information kan ni också hitta i vår glasbok om de olika designerna.

Easy FF är den nya tidens standard progressiva glas, tillgänglig i de vanligaste materialen till rätt pris. I Easy FF får ni ett nytt standardglas som utnyttjar fördelarna inom den senaste tekniken där varje glas är unikt utformat efter den styrka ni behöver i kombination med en väl beprövad design.
Ett bra allround progressivt glas kräver en balanserad funktion på avstånd, nära och mellanavstånd. Samtidigt som man behåller den goda optiken i alla blickriktningar och ger dig en synkvalité som du kan lita på oavsett vilken del av glaset du använder.

TruAdapt Natural är ett progressivt glas med en universal design som balanserar funktionen på avstånd, mellan och nära håll genom det sätt på vilken den optimerade mjuka styrkeövergången knyter samman de olika områdena.

TruAdapt Indoor är ett progressivt glas som är anpassat för att få ett bredare mellanavstånd och en utmärkt funktion på nära håll, men det har ändå en väl fungerande avståndsdel tack vare sina mjuka övergångar.

TruAdapt Outdoor är ett progressivt glas där avståndsfunktionen prioriteras. Detta innebär att du har bästa funktionen på långt håll när du till exempel vistas utomhus eller kör bil, samtidigt har du ett väl fungerande seende på nära och mellanavstånd.

För dig som vill ha det allra bästa i glasväg är TruAdapt EGO den ultimata lösningen, det är ett glas som är baserat på den allra mest avancerade tekniken.
TruAdapt EGO tar inte bara hänsyn till de parametrar som övriga glas i TruAdapt-serien gör utan även till bärarens livsstil och tidigare erfarenhet av progressiva glas. Vilket innebär att man efter de vanliga mätningarna via ett individualiseringsprotokoll även kompletterar med fakta om just progressiv erfarenhet, bågval och bärarhistorik. TruAdapt EGO är därför ett unikt glas med adaptionsegenskaper som ger ett utmärkt seende anpassat för just ditt behov. Med detta som utgångspunkt modifieras TruAdapt EGO i miljoner olika kombinationer för att ge ett glas anpassat efter just dina krav och förutsättningar – helt enkelt den optimala individuella lösningen!