+46 (0)248 - 133 55 order@optileks.se

Optileks kan leverera allt som en optiker kan tänka sig i så väl plast som mineral

Optileks har sedan sin början som enkelt sliperi utvecklats till att bli ett av nordens ledande företag inom glasproduktion. Vi har lärt oss mycket sedan vi började för 40 år sedan och har istället för massproduktion valt att specialisera oss på de svåra lösningarna, detta innebär dock inte att vi inte längre gör enkla jobb. Vi kan lösa det mesta och har möjlighet att erbjuda det som tidigare kanske verkat omöjligt.

Vi investerar mycket av vår årliga vinst i att hålla oss uppdaterade med den senaste tekniken för att kunna göra svårare och svårare jobb.

Vi har ett stort utbud, däribland så finns de sedvanliga enstyrke, bifokala och progressiva glasen i diverse material. Men vi har också mycket speciallösningar som till exempel Trifokala, Franklin, Dubbelsegment, Pilotprogressiva, Lenitcular med mera. I slutet av 2014 ingick vi i ett samarbete med Silhouette där vi sätter glas direkt i adidas sportbågar, något som tidigare endast varit möjligt genom adapter eller insert.

Titta gärna i vår glasbok för att se om det finns något som passar er kund. Och hittar ni inte något som passar så kan ni alltid kontakta oss, så ska vi nog komma fram till en lösning!

Slå en signal, vi fixar det mesta!

h

Vår styrka

Vår styrka är vår flexibilitet, närhet, omfång och kvalitet. Söker ni en produkt som inte finns i katalogen, söker ni styrkor utanför ordinarie omfång, slå en signal, för vi fixar det mesta!

h

Hitta allt

Hos oss kan optiker hitta allt från enklaste mineral glas till de mest avancerade individuellt friformslipade glasen så väl som glasögonbågar och inslipningar.

h

Produktomfång

Vi har ett komplett produktomfång både för mineral och plast, i alla index från singel vision till senaste design av individuell friformprogressiva.

Vi har gjort:

styrkor från +50 till -45

cylinder ner till -17

prisma 18

progressiva med addition 6