+46 (0)248 - 133 55 order@optileks.se

Jobba här

Optileks är inne i en expansiv fas och nu behöver vi rekrytera mer personal till vårt team. Vi söker nu personer som vill komma till oss i Rättvik och vara med och utveckla företaget framåt. Så om du har ett brinnande intresse för problemlösning och optik samt är driven av teknik och utveckling kan du vara just den vi söker!

Produktionsansvarig

Dina arbetsuppgifter
Som produktionsansvarig på Optileks kommer du verka direkt i produktionen samtidigt som du ser över produktionsprocessen i sin helhet. Vi söker en mångfacetterad person som har tillräckligt mycket kunskap för att förstå hur produktion fungerar och hur dess flöden kan förbättras. Du kommer ansvara för underhållsplaner, övrig kontroll och service av maskinparken. I tjänsten ingår personalansvar för ca 15 personer, ledningsgruppsarbete samt att vara delaktig i investeringsplanering och företagets utvecklingsarbete.

Din profil
Vi söker dig med relevant teknisk utbildning i botten och erfarenhet av likande arbetsuppgifter i ledande befattning. Meriterande är om du har erfarenhet av LEAN och daglig styrning och ha praktiserat detta i tidigare arbete.

Du bör vara en naturlig ledare med förmåga att både leda och inspirera andra. Du har en kreativ ådra och en initiativkraft att genomdriva förändringar och förbättringsarbete. Problemlösning är för dig en naturlig del av arbetet och du ser det som utvecklande och motiverande. Du vill dela med dig av dina kunskaper för att utveckla företaget framåt likaväl som du är lyhörd för andras åsikter.

Tjänsten är placerad i Rättvik. Kontakter med utländska företag och leverantörer förekommer i tjänsten, varför du bör behärska engelska bra i både tal och skrift.

Verkar detta intressant?
För mer information kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Petter Myhlback på tfn: 0733-51 27 03. Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen så ansök med CV och personligt brev så snart som möjligt via clockwork men senast 10 december.

Lösningsorienterad Optiker

Dina arbetsuppgifter
Som optiker på Optileks arbetar du nära kund med expertrådgivning. I ditt team finns fyra medarbetare som i dag arbetar med kundtjänst, rådgivning och reklamation. Rollen innebär stor frihet att vara kreativ och komma med idéer och lösningar som passar för varje individ. På Optileks finns inga omöjliga uppdrag, vi testar oss gärna fram tillsammans med våra experter inom produktion.. På sikt finns möjlighet att hålla i interna och externa kvalitetsutbildningar. Det finns stort utrymme att växa som ledare genom personalansvar, om du själv vill och önskar.

Din profil
För att lyckas i rollen behöver du vara legitimerad optiker och gärna ha några års arbetslivserfarenhet. Cirka 30 procent av vår produktion går på export så du behöver känna dig bekväm i att kommunicera med kunder på såväl svenska som engelska. Vi tror att du som söker tjänsten brinner för service, problemlösning och individanpassad rådgivning. Därutöver bör du vara kommunikativ och uppskatta att hantera många parallella projekt.

I denna rekrytering samarbetar Optileks med Clockwork Rekrytering. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Petter Myhlback på 0733-51 27 03 eller petter.myhlback@clwork.se, även Sia O’Reilly kan svara på frågor angående tjänsten på 070-746 04 49 eller sia@optileks.se. Ansök så snart som möjligt dock senast 1 januari 2018 via clockwork.

 

Vi söker även personal för produktion, för mer information angående dessa tjänsterna samt hur du ansöker se respektive länk nedan.

Produktion/Kundtjänst: https://www.arbetsformedlingen.se/Tjanster/Arbetssokande/Platsbanken/annonser/21904816

Produktion: https://www.arbetsformedlingen.se/Tjanster/Arbetssokande/Platsbanken/annonser/21904804